2010. május 16., vasárnap

öröm az ürömben:P avagy szerelem a kisérettségi idején


szakad az eső.erről azt gondolná az ember,hogy pont ideális arra,hogy tanuljon.de nem egyszerű ,mert ott van az a fertőző fészbukk mánia,a zongora vizsga,a házi-smukkok és ereklyék elrendezése és a muffin-sütési kóprodukció,valamint a simpson család nagyon is odafigyelve való nézése:)

kezdjük ott h 2hét múlva kis érettségi.

mindenki tanul mintha kötelező lenne és buzgó imádságot mutat az essay-k iránt,amit én jómagam is szívesen nyilvánítanék de van egy kis bökkenő.lusta vagyok.

60tételből megtanultam durván10et. igen...kemény 10tételen állnak a tudás váram gerendái.nem lesz ez egy hosszan tartó birodalmi helyzet azt hiszem,mert már kezd előmászni a lelkiismikém,más néven Gepettó a lelkem legmélyebb és elreteszelt bugyrából:)de olyan sok más dolga is van egy first ladynek hjajj...

a herceg nő reggel óta süt-főz az erdei barátaival,készülődik a herceghez,aki mit sem sejt látogatásáról.

gondosan díszítgeti a muffinokat,amik a fészbukk szerint pont úgy néznek ki mint a királylány meg a királyfi ha sütik lennének.(szerintem:P)és miközben épp a mázat kavargatja eszébe jut,hogybizony már egy éve,hogy a királyfi alá adtak egy lovat:)

miután kellőképp kicsicsázta a meglepit,elrendezte szettjét és magára fújta a Dior-gyöngyvirág illatú parfümjét és elindult a hercegi-lakosztály felé.

igen lassú volt a reakció idő amikor betoppant a fiú lakosztályába,aki épp a trónján ülve tanulgatta a birodalom egyengetés-latinul Irisz-néni útmutatásával c.könyvet.

a herceg be is falt egy sütit nagy meglepődésében és boldogságában (remélem) majd magukra hagyták a muffinokat....

3 megjegyzés:

  1. A Muffinokból már csak azt lehet kirakni, hogy Yuve...vagy ezeknek a betűnek a kombinációiból vmit:D

    VálaszTörlés