2011. március 21., hétfő

IAM A DIRTY,BAD PHYSICAL MONSTER!

szégyellem magam,hogy olyan szép dolgot elhallgatok mint a következők.ahelyett hogy itt vezetem le hisztérikus kirohanásaimat(amik persze általában okkal mellékeltek és teljes megértésre számítok)inkább azt kellene ide pöccintenem hogy mi történt velem múlt hétvégén.
szóval azt történt,hogy voltunk  a physical monsters-el:) várpalotán a queen dance versenyen.igaz csak negyedikek lettünk de ez semmit sem jelent azt hiszem ahhoz képest,hogy mit éltünk,éltem át.

egy édes kis beatboxos konferált be minket.igaz már mondanom se kell ,hogy endre és keke soloja úgy renbe rakta a zsűrit,hogy onnantól kezdve ha physical monstersről volt szó,néma csönd és figyelem lett úrrá a csarnokon.
a bad boyzos fiúk belénk zúgtak...ennyi:) én tudtam,hogy nem lesz jó vége ha a szempillaspirál jól fog,de nem ez volt a fő tényező.
a legboldogabb akkor voltam amikor nagyban nyomjuk a koreót,egyzser csak Szabó Tomi felugrik és tapsol és őrjöng,úgy mint a  többi zsűri: szakáll(veszprémi koreográfus) nagy tamara(megatánc) szabó tomi(bboyz)kurucz sanyi(bboyz)likovics(valamit róla neveztek el) meg még egy csomó olyan arc  ,aki előtt le a kalappal.és most mégis ők emelték meg előttünk azta bizonyos kippát:)
igaz,ott volt az I am dirty,börczi barbival...akit azt hiszem beírhatok a példaképes könyvecskémbe.megérdemelten lett az outsiders-es koreójuk első, a soldierses második.

de amikor az értékelésben az hangzik el ,hogy ha a  börczi barbi csapata meg a  physical monsters össze rakjuk,az már világszínvonal, és hogy a physical monsters stílus király és hihetetlenül egyedi,akkor nem csak a keke sír a vállamra borulva,hanem én is kibőgöm magam a toaletten. csakazértis:)

negyedikek lettünk...na és....de az aki kapott érmet,az nem kapott akkora elismerést mint mi,akik fél év alatt csiszolódtunk úgy össze hogy az egész ország attól fél ,hogy majd egyszer egyszerre fog menni a koreó és a dinamika a is a helyén lesz...:) hát már nem kell sokáig félni, mert mindjárt a pánik lép a helyébe,azért mert sikerülni fog:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése